Vi vil gerne ønske alle en glædelig jul og alt godt i endnu et nyt år med nye udfordringer.
Tak for jeres interesse i vores liv her på gården.
Vi nyder at møde kunder, der ligesom vi, har brug for at tro på at det nytter at gå mod strømmen i en verden der på mange måder bevæger sig i den gale retning.
Det er livsbekræftende at mærke at vi er mange der vil noget bedre for vores natur, dyreliv, for god madkvalitet og dermed livskvalitet for store og små.

Vores år har været præget af op og nedture, af tilsyn og papirsnidder, af nye maskiner og køreglæde, af nye marker og flere afgrøder, at stå på marked og levere kød til nye butikker. Stormskade og nyt tag. Mange søde kattekillinger som fik nye hjem, men i skrivende stund fylder det allermest at vi har mistet vores skønne hund.

Vi ser frem til et nyt år med vores gårdbutik, der nu leverer kød til 9 butikker i området. Nye marker der kan pløjes op med den nye traktor, vore egne marker der vrimler med regnorme efter flere år med dyb-strøgelse og god jordbehandling. Den åbne stald med sunde kalve, hvor jersiekalvene venter på forår og grønne marker.

Lige nu har vi gode julespecialiteter både i gårdbutikken og hos Landmad i Skanderborg og Horsens. Dagli´Brugsen i Gl. Rye – Tebstrup – Lund og i Glud. Superbrugsen i Ry og Købmanden i Virring og i Hylke.

Vores Kalvesylte, som får meget ros, den er fin i konsistens og helt fedtfattigt.
Ligeså med Kalvemedister af det fineste kalvefars og kun med 10% fedt, men så rig på smag.
3 slags oksespegepølser er der også, og ølpølser til tapas eller madpakker.
Nyheden Røget inderlår er et hit, dansk carpaccio til forret eller som pålæg.

Vi har nu hakket kød i storkød i gårbutikken. 5 kg vaccumpakket i 500g til kr.400,-

KIK IND i den butik der ligger nærmest dig – eller ring og kom i gårdbutikken.
Gældelig jul fra alle os til alle jer.